Eko rent a car Srbija |  ENG
Aerodrom Nikola Tesla, Beograd | Aerodrom Konstantin Veliki, Niš

Dodaci

Dodaci koje možete iznajmiti uz Vaše rent a car vozilo.

Full Kasko osiguranje

Prilikom iznajmljivanja vozila u našoj kompaniji u okviru cene najma imate uključeno kasko osiguranje sa učešćem u šteti do visine Vašeg depozita. Izaberite full osiguranje za kompletno bezbrižan put. Kakva god neprijatnost da Vas zadesi - full osiguranje Vas pokriva. Full osiguranje ne pokriva štete poput fleka, progorenih sedišta i drugih šteta usled nemarnog korišćenja. Cena iznosi od 4 € do 15 € po danu u zavisnosti od klase auzomobila.

Wi-Fi 4G mobilni ruter

Budite online u svakom trenutku, i na svakom putu. Poseduje sopstvenu bateriju pa ga možete koristiti i van automobila. Cena iznosi 3€ po danu korišćenja.

Sedišta za decu, kolevke i busteri

Neizostavan deo vaše dodatne opreme ukoliko putujete sa Vasim najmilijima, bilo da su jos bebe ili deca. Dečije sedište košta 3 eura po danu korišćenja (obračunava se za maksimalno 15 dana, nakon ovog perioda je gratis). Busteri su besplatni.

Lanci za sneg

Ključan deo Vaše zimske opreme. Usled snežnih vremeneskih uslova - lanci za sneg nisu opcija nego potreba, kako bi bezbedno stigli na Vaše odredište. Korišćenje lanaca za sneg je besplatno, osim u periodu od 20. decembra do 10. januara.

Dodatni vozač

Dodatni saputnik koji Vam olakšava svaki put. Dodatni vozač Vas može odmeniti u vožnji dok Vi za to vreme odmarate i učiniti svaki put bržim i prijatnijim. Cena takse za dodatnog vozača iznosi 25€ po najmu.

Rezervišite Odmah.

Vaše savršeno rent a car vozilo Vas čeka - iskoristite specijalne popuste do čak 52% na najam vozila.

Pogledajte Vozni Park

Vozite se slobodno.

Neograničena kilometraža je uračunata prilikom najma svakog vozila. Uživajte u prelepom osećaju slobode.

Vozite se bezbedno.

Sva naša vozila su nova (prosečna starost vozila je samo 2 godine), redovno servisirana i u odličnom stanju. Bezbednost je #1.

Vozite se bezbrižno.

Uz svako rentirano vozilo dobijate kasko osiguranje. Sve što Vam treba za savršen put je tu - Vaše je samo da uživate.