Eko rent a car Srbija |  ENG
Aerodrom Nikola Tesla, Beograd | Aerodrom Konstantin Veliki, Niš | Aerodrom Morava, Kraljevo

Dodaci

Dodaci koje možete iznajmiti uz Vaše rent a car vozilo.

Full Kasko osiguranje

Prilikom iznajmljivanja vozila u našoj kompaniji u okviru cene najma imate uključeno kasko osiguranje sa učešćem u šteti do visine Vašeg depozita. Izaberite full osiguranje za kompletno bezbrižan put. Kakva god neprijatnost da Vas zadesi - full osiguranje Vas pokriva. Full osiguranje ne pokriva štete poput fleka, progorenih sedišta i drugih šteta usled nemarnog korišćenja. Cena iznosi od 4 € do 15 € po danu u zavisnosti od klase auzomobila.

GPS navigacija

Kako bi znali najkraći i najbolju put do svake destinacije - ponekad Vam je potreban saputnik koji sve to drži u malom prstu. Cena iznosi 3€ po danu korišćenja. Maksimalno se obračunava 15 dana. Potražiti pomoć disponenta oko odabira željenog jezika.

Wi-Fi 4G mobilni ruter

Budite online u svakom trenutku, i na svakom putu. Poseduje sopstvenu bateriju pa ga možete koristiti i van automobila. Cena iznosi 3€ po danu korišćenja. Maksimalno se obračunava 18 dana.

Sedišta za decu, kolevke i busteri

EKO rent a car ima za cilj da Vam učini svaku vožnju naprijatnijom koju ste ikada imali. Iz tog razloga smo Vam potpuno besplatno obezbedili sedišta za decu, kolekve i bustere.

Lanci za sneg

Ključan deo Vaše zimske opreme. Usled snežnih vremeneskih uslova - lanci za sneg nisu opcija nego potreba, kako bi bezbedno stigli na Vaše odredište. Korišćenje lanaca za sneg je besplatno, osim u periodu od 20. decembra do 10. januara.

Dodatni vozač

Dodatni saputnik koji Vam olakšava svaki put. Dodatni vozač Vas može odmeniti u vožnji dok Vi za to vreme odmarate i učiniti svaki put bržim i prijatnijim. Cena takse za dodatnog vozača iznosi 25€ po najmu.

Krovni kofer

Čeka Vas letovanje ili zimovanje, a ne znate gde sa prtljagom? Evo rešenja. Krovni kofer Vam je idealan za skladištenje dodatnog prtljaga. Cena je 12 € po danu.

Rezervišite Odmah.

Vaše savršeno rent a car vozilo Vas čeka - iskoristite specijalne popuste do čak 52% na najam vozila.

Pogledajte Vozni Park

Vozite se slobodno.

Neograničena kilometraža je uračunata prilikom najma svakog vozila. Uživajte u prelepom osećaju slobode.

Vozite se bezbedno.

Sva naša vozila su nova (prosečna starost vozila je samo 2 godine), redovno servisirana i u odličnom stanju. Bezbednost je #1.

Vozite se bezbrižno.

Uz svako rentirano vozilo dobijate kasko osiguranje. Sve što Vam treba za savršen put je tu - Vaše je samo da uživate.

EKO Rent A Car

EKO rent a car Beograd, Niš & Kraljevo
www.ekorentacar.rs
+381 60 69 11 111
reservations@ekorentacar.rs